De vanzare – Pensiune Restaurant CASA ROTARU

SC LILI’S GREEN HOTELS PLOIESTI SRL, prin lichidator judiciar Just Insolv SPRL, anunta vanzarea la licitatie publica a activului aflat in patrimoniul debitoarei, respectiv Hotel Restaurant – „Casa Rotaru”, situat in Ploiesti, str. Oborului,  nr. 27, jud. Prahova (zona Obor – magazin Dedeman – mall AFI), inscris in CF nr. 125774 a mun. Ploiesti, constructie compusa din D+P+1E+3Mansarde, in suprafata de 1922,44 mp, finalizata in 2007, la pretul de 372.750 euro exclusiv TVA, ce se va achita in lei la cursul euro de la data efectuarii platii. Daca cumparatorul este o persoana inregistrata in scopuri de TVA, se va aplica taxarea inversa si pretul nu va fi purtator de TVA. Hotelul dispune de 50 de camere de cazare si 3 apartamente, receptie, restaurant, bar si bucatarie la parter, iar la demisol crama si bucatarie rece. Structura constructiva a hotelului este cu fundatii din beton armat, inchideri perimetrale din BCA, compartimentări interioare din zidarie de BCA, acoperisul cu tabla Lindab si dispune de utilitati: electricitate, apa, gaz, canalizare.

Constructia este edificata pe un teren proprietatea asociatului Rotaru Valentin in suprafata de 697 mp pentru care se organizeaza licitatie publica de catre BEJ Pana Victor cu pret de pornire al licitatiei de 54.750 euro.

Licitatia publica are loc in baza hotararii Adunarii Creditorilor din 18.09.2017 si a Caietului de sarcini intocmit de lichidatorul judiciar. Pretul de pornire al licitatiei este redus cu 25% din cel stabilit in noul raport de evaluare. Avand in vedere ca BEJ Pana Victor a stabilit in luna iunie 2018 o singura zi de licitatie pentru valorificarea terenului  – data de 22.06.2018, orele 11.00, se stabileste prin prezentul anunt sedinta de licitatie publica pentru Hotelul Restaurant – „Casa Rotaru”  in data de:  22.06.2018, orele 13.00 la sediul lichidatorului judiciar din Ploiesti, str. Ion Maiorescu, nr.12, bl.33S1, et. 7, cab.7B.  Relatii suplimentare se obtin de la lichidatorul judiciar la telefon 0344104525 si din caietul de sarcini ce se poate procura de la sediul acestuia la pretul de 3000 lei fara TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>